Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
15 фебруар 2017 •

5 načina da ugodite sebi na Dan single ljudi

Juče je je bio Dan zaljubljenih, 14. februar, dan kada parovi slave ljubav, ali danas je već 15. februar, ne samo Sretenje, već praznik koji globalno slave oni koji nisu u paru – Dan slobodnih, Singles Awareness Day. Baš tako! Širom sveta polako se širi ovaj trend, da ljudi bez “druge polovine” zaslužuju dan za sebe i da slave svoj praznik na isti način kao i oni koji imaju partnera (bilo da je reč o tome da se zavale u kadu sa sladoledom ili organizuju Netflix maraton), bez predrasuda! Evo pet načina na koje možete sebi danas da ugodite, iako ste bez partnera.

Uživanje u toploj kupki

Iskoristite priliku i uživajte u dugoj, opuštajućoj kupki ili tuširanju? Začinite opuštanje omiljenom kupkom i maskom za lice iz 7th Heaven lepeze. Pustite omiljenu muziku i uđite u zen režim… Da, slobodno uživajte do mile volje, niko ne sme da vas prekida!

ugodite sebi maska za lice

 

Gledanje filma koji sami odaberete

Za vas drama da li da gledati akcioni film ili romatičnu komediju ne postoji. Lepota činjenice da ste single je u tome što sami odlučujete šta želite da gledate. Lako i jednostavno – možete da gledate i maraton Tračare ako vam se baš gleda. Blaženstvo!ugodite sebi maska za lice

Single prijatelji na jednom mestu!

Ako uživate u druženju sa prijateljima, pozovite drugarice i izađite u grad. Ako ne želite u restorane u kojima je gužva, možda bi vam prijalo da posetite koktel bar gde možete da se istračarite i đuskate celu noć. Ili ako vam nije do izlaska u grad, pozovite svoje single prijatelje na koktel veče u kući.

Recept za koktel sa jagodama – http://www.cosmopolitan.com/food-cocktails/a7122/strawberry-cocktail-recipes/

Recepti za bezalkohlne koktele: – http://www.townandcountrymag.com/leisure/drinks/how-to/g785/best-mocktail-recipes/?slide=1

 

ugodite sebi

Uživajte!

Naravno da je važno voditi računa o zdravoj ishrani, ali s vremena na vreme (na primer danas), uživajte u hrani! Da, uživajte u omiljenom čokoladnom dezertu, pici ili pasti. Da li vam ide voda na usta? Okupite prijatelje i kuvajte! Ili, odlučite za se “lenju” varijantu i poručite omiljene poslastice? Zašto da ne ugodite i svojoj koži sa našom bogatom Chocolate Mud maskom za lice ili ako želite dodatnu hidrataciju Strawberry Souffle maskom za lice.

Sredite noktiće

Ispucali i iskrzani nokti nisu baš lep prizior… Zato osvežite svoje nokte, nanesite svež sloj laka da izgledate i osećate se fantastično! Slobodno se odlučite za smele boje. Voila!