Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
14 децембра 2016 •

7th Heaven vodič za kupovinu poklona

Stižu praznici i Nova godina se bliži brzinom svetlosti! Uvek veliku dilemu predstavlja šta pokloniti najdražima, ali ne i ovaj put. Naš vodič pomoći će vam da izaberete poklone za one koje vredi maziti i razmaziti. Izaberite i napravite savršen miks od 7th Heaven maski za lice, izbor je širok i raznolik!

deda-mraz

‘Najlepši poklon za najbolju prijateljicu, mamu ili sestru’

7th Heaven Deda Mraz je vredan cele godine, iako vi to možda ne primetite. Jedno od tri poklon pakovanja sigurno će razmaziti čula vaših omiljenih dama. Na vama je samo da odlučite da li bi im se više svidele maskice u Pink Pamper Pack, The Perfect Beauty Treat ili Chocolate Pamper Pack paketiću.

novogodisnji-paketic

‘Pristupačan poklon za kožu koja sija!’

Izaberite neke od 7th Heaven maski za lice i napravite paketić Strawberry Souffle, Red Hot Earth Sauna, Argan Oil Mud, Passion Peel Off.

Izbor je veliki, a evo preporuke za pet maski od kojih ten blista – blato maska, hidirirajuće blato maska, samozagrevajuća ili peel off maska. Koristite Argan Oil Mud masku za dubinsko čišćenje pora, Strawberry Souffle hidrirajuću blato masku za hranjenje kože, Red Hot Earth Sauna Masque za otvaranje pora, i Passion Peel Off za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Ovakav paketić vas neće puno koštati, a koža će da blista! (Psst! Niko ne mora da zna da ste zapravo vi misteriozni Deda Mraz.)

inspirisani-za-darivanje

‘da izgledate i osećate se odlično za praznike!’

7th Heaven Maske za lice ali i maske za stopala Cucumber Peel Off i Charcoal Masque.

Još uvek nešto nedostaje? Ima još maskica koje mogu upotpuniti praznično darivanje. Pogledajte ceo asortiman.

Voila! Nadamo se da smo vam olakšali kupovinu poklona… A ako vama neko pokloni ovakav paketić, nemojte se ustručavati, uploadujute sliku na sajt ili na društvene mreže i ne zaboravite da koristite hashtag #My7thHeaven i #My7thHeavenSrbija. Želimo da vidimo kako sijate!