Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
28 јул 2017 • Rachel Havard

Festivali i nega kože – blistav ten tokom i nakom posete festivalu

Leto uveliko traje, kao i sezona poseta festivalima… Ako posećujete neki od muzičkih ili filmskih festivala, možda vas zanima šta to možete da spakujete da biste bez napora postigli boho šik izgled, i obezbedili negu kože.

U nastavku teksta, otkrijte naše savete kako da negujete kožu pre, tokom i nakon posete festivalu, da bi koža blistala i sačuvala svežinu!

Putujte sa malo prtljaga, samo najosnovnije…

Ma koliko da je veliko iskušenje da spakujete sve što vam dođe pod ruku, ključ je u tome da ponesete samo najosnovnije. Mini pakovanja za putovanja su vaš najbolji prijatelj…

Mini pakovanja za putovanja su vaš najbolji prijatelj!

Zaštite se od sunca!

Ključni faktor pri zaštiti kože od sunčevih zraka je nanošenje SPF sredstva. Bez obzira na vremenske prilike, a ovo leto je vrelo i sunčano, sredstvo za zaštitu od sunca je nešto što morate imati kod sebe. Ne zaboravite usne! Nanestite hidrirajući balzam sa SP faktorom, da bi usne ostale hidirirane tokom festivalskih dana, i da bi bile zaštićene od štetnog UVA i UVB zračenja.

Frizura koju će svi primetiti!

Nećete ostati nezapaženi uz efektnu frizuru u duhu festivala. Inspirišite se i eksperimentišite, pogledajte 26 frizura koje će učiniti da izgledate kao party boginja, a koje preporučuje ELLE UK http://www.elleuk.com/beauty/hair/beauty-tips/g31724/festival-hairstyles/

Začinite svoju festivalsku frizuru: dodajte malo sjaja i šljokica za kosu!

Stavka koja je neophpodna da kosa izgleda sveže je šampon za suvo pranje kose. Tople kupke su u ovakvim situacijama luksuz koji je često nedostožan, posebno ako kampujete, zato, naprskajte sprej na koren kose kada je potrebno da je osvežite i izmasirajte. I naravno, ne zaboravite malo šljokica da začine festivalski look!

Spremni za festival! Party kombinacija sa šljokicama i svemirskim punđicama @reg_mua.

Sveža i hidrirana koža!

Bilo koje sredstvo za nežno uklanjanje šminke je neophodno poneti, međutim, ono što brine je jutro nakon dana na suncu, kada je koži potrebna hitna pomoć i hidratacija…

Naša Tea Tree Sheet Masque je odlično rešenje za čišćenje pora, hidrataciju i smirivanje nepravilnosti na koži.

Zašto ne dodati maske na tkanini u svoj prtljag? Naša Tea Tree Sheet Masque je odlično rešenje za čišćenje pora, hidrataciju i smirivanja nepravilnosti na koži. Ako želite da počastite svoju kožu sa glinama bogatim mineralima, naše maske na tkanini sa glinom su brzo i zabavno rešenje. Nanestite našu Brazilian Mud Sheet Masque da bi vaša koža dobila neophodnu dozu antioksidanata.

Šta nakon festivala?

Sjajno ste se proveli na dugo očekivanom festivalu, đuskali ste celu noć/noći uz muziku omiljenih bendova i izvođača, kampovali i spavali pod zvezdama, ali sad je žurka završena (bar do sledeće godine). Nega kože vam nije baš bila osnovni prioritet tih dana, da vam je jedina stvar trenutno na umu luksuzno kupanje i tuširanje od nekoliko sati! Zato preporučujemo nekoliko detalja koji će pomoći da nakon festivalskih dana koži vratite snagu i osvežite pore uz ultimativno čišćenje!

Detoksikacija i dubinsko čišćenje

Nega kože strpljivo je čekala na zadnjem sedištu u danima dok ste šminku skidali vlažnim maramica, koje su poslužile svrsi, ali sada je vreme za tretman dubinskog čišćenja. Dakle, nakon skidanja šminke i pranja kože, nanesite našu Charcoal Masque, nagrađivanu masku. Ova maska na bazi gline za dubinsko čišćenje će pomoći da se apsorbuju i uklone nečistoće sa kože, a ljuska oraha koju maska sadrži će pomoći da se ujednači tekstura kože.

(photos: @lady_aleksandrs_, @thisisornella)

Odlepite i otkrijte!

Zabavite se dok negujete kožu i nanestite Peel Off maske koje skidaju garež koju se koža skupila na festivalu kao nijedne druge… Izaberite trertman za čišćenje lica kakav nudi naša Black Seaweed Peel Off maska, na bazi morske soli, morske trave i pasjeg trna, pomoći će da vam koža izgleda, a vi da se osećate fantastično!

(photo: @mikhilamcdaid)