Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Minerali Mrtvog mora

Mrtvo more sadrži više od 45.000 miliona tona soli koja je bogata mineralima – to je baš mnogo minerala koji čine dobre stvari. Štaviše, od 26 esencijalnih minerala iz Mrtvog mora, 12 je nemoguće naći ni u jednom drugom moru na svetu. Minerali Mrtvog mora stekli su slavu zahvaljujući svojom jedinstvenim spa svojstvima. Opuštaju, a kožu neguju.

Mrtvo more zapravo nije more nego jezero!
Mrtvo more je staro 3 miliona godina
Kleopatra je bila toliki ljubitelj Mrtvog mora da je sagradila salone za negu lepote duž njegovih obala
Rečna voda se uliva u Mrtvo more, ali nigde ne otiče. Jednostavno isparava

Blagodeti u maskama za lice

Minerali mrtvog mora su odličan način da uvrstite prirodne izvore magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, i drugih u svoju rutinu za negu lepote. Hranljivi sastojci čiste pore, hidriraju kožu i izvlače nečistoće koje moderan život uzrokuje. Budimo iskreni, ako je dovoljno dobro za Kleopatru, dovoljno je dobro za nas.

Otkrijte dobrobit prema tipu maske

Blato maske

Blato maske

Minerali mrtvog mora su odličan način da uvrstite prirodne izvore magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, i dugih u svoju rutinu za negu lepote. Hranljivi sastojci čiste pore, hidriraju kožu i izvlače nečistoće koje moderan život uzrokuje. Budimo iskreni, ako je dovoljno dobro za Kleopatru, dovoljno je dobro za nas.

Piling maske

Piling maske

Naše sveže i čiste piling maske nežno otklanjaju prljavštinu i nečistoće koji se sakupljaju u porama. Ako tvojoj koži nedostaje baš malo da zablista, piling maska je za tebe. Kada skineš masku, osetićeš da ti je koža čista, prozračna i da si sa lakoćom spremana za pokret.

Spa maske na tkanini

Spa maske na tkanini

Ako ti je potrebno da ugodiš sebi i da se osetiš podmlađeno, a nemaš vremena ni novca za spa tretmane, ovo je savršen izbor. Sedi, zavali se, opusti i oseti magiju spa tretmana koju će voleti i tvoja koža i tvoj novčanik!

Dobrobit za zdravlje

Svaki mineral koji se nalazi u Mrtvom moru ima svoja specifična dejstva na zdravlje i negu lepote. Na primer, kalcijum smiruje ćelije kože, natrijum hlorid neguje i hidrira kožu, a cink pomaže da se ćelije kože regenrišu pružajući mladalački izgled.

Minerali mrtvog mora poznati su po tome što oslobađaju od stresa, pa ne pomažu samo da bolje izgledaš, već i da se bolje osećaš. To je savršena kombinacija i za podmlađivanje i tvog tela i tvog uma.

Probali ste? Volite?

#My7thHeaven

Minerali Mrtvog mora Tretmani

Dead Sea Mud PacDead Sea Rescue Mud MasqueBlack Seaweed Peel OffLiquorice & Willow Unclog Pores Masque