Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Nar

Nar poriče sa područja koje se proteže od severne Indije do Irana, međutim sada ga vole širom sveta, pa se gaji i u Americi, Španiji, na Bliskom istoku i u Indiji. Nar je vekovima cenjen zbog svog ukusa, međutim poslednjih godina proizvođači hrane i kozmetičkih preparata prepoznali su ga kao super-hranu, izuzetno hranljivu i bogatu antioksidantima. Povrh svega, preukusan je!

Na latinskom nar znači „jabuka sa mnogo semena“
Mnogi veruju da je nar moćan afrodizijak. Zdravo, mali!!
U Indiji belo jezgro nara neki koriste umesto paste za zube, kao i so, biber i đumbir

Blagodeti u maskama za lice

Moćni antioksidanti i vitamini nara pomažu da se poraze gadni slobodni radikali čime se smanjuju znaci starenja. Sok od nara fantastično hidrira i prodire duboko u kožu da bi je osvežio iznutra ka spolja. Pored toga što čini da dobro izgledate, nar povoljno utiče na zadravlje tako što podiže imunitet i olakšava probavu, čak je odličan i u prevenciji bolesti srca i snižavanju krvnog pritiska. Ovo ukusno voće sasvim izvesno zaslužuje status super-hrane.

Otkrijte dobrobit prema tipu maske

PEEL OFF MASKE

Peel Off Maske

Peel-off maske su nežnije i efektnije od pilinga, a kožu čine nevorovatno čistom i glatkom. Bićete zapanjeni kada vidite koliko mrtvih ćelija kože će ostati na maski nakog upotrebe!

BLATO MASKE

Blato maske

Blato u maskama za lice deluje kao emulzija koja prodire duboko u pore da bi upila višak sebruma i nečistoća koje su ukorenjene u porama. Pri spiranju maske za lice spira se i prljavština, višak masnoće i mrtve ćelije kože. Blato takođe sadrži veliki broj minerala koji neguju kožu, a osećaj na licu je svežina, čistoća i polet.

Dobrobit za zdravlje

Krcat vitaminima, gvožđem i antioksidantima, smatra se da nar pomaže u borbi protiv bolesti srca, snižava krvni pritisak i olakšava upale. U sferi lepote, visoke količine vitamina A, C, i E su poznate po tome što štite ćelije kože od slobodnih radikala, boreći se protiv znakova starenja dok čiste kožu.

Probali ste? Volite?

#My7thHeaven

Nar Tretmani

Passion Peel OffSmooth Heels