Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Shea Buter

Shea buter, mast boje slonovače proizvedena iz oraha afričkog shea drveta, poznat je širom sveta po svojim hidrirajućim svojojstvima. Od sprečavanja pojave strija tokom trudnoće do hidriranja kože posle brijanja, od ublažavanja tegoba kože izgorele na suncu, do sprečavajna pojeve nepravilnosti na koži i bora, ovaj svilenkasto glatki buter leči sve nevolje koje mogu zadesiti kožu.

Kleopatra je koristila shea buter u svojim tretmanima da bi održala kožu glatkom i mladolikom
Shea buter se koristi u kuhinji kao zamena za buter ili margarin

Blagodeti u maskama za lice

Intenzivno hidrirajući sastojci shea butera čuvaju prirodnu elastičnost kože, ciljajući područja izuzetno suve kože kojima je potrebna posebna nega. Shea buter čuva vlažnost kože pa ona ostaje hidrirana i svilenkasto glatka. Čini čuda i za oštećenu kosu, leči iskrzane krajeve i daje sjaj beživtnoj kosi.

Otkrijte dobrobit prema tipu maske

PILING MASKE

Piling maske

Naše sveže i čiste piling maske nežno skidaju prljavštinu koja se sakuplja u porama. Kada je koži potrebna mala pomoć da zablista, onda je piling maska pravo rešenje. Nakon skidanja maske, kožu prati osećaj lakoće i osvetljenosti, a vi ste spremni za pokret.

BLATO MASKE

Blato maske

Blato u maskama za lice deluje kao emulzija koja prodire duboko u pore da bi upila višak sebruma i nečistoća koje su ukorenjene u porama. Pri spiranju maske za lice spira se i prljavština, višak masnoće i mrtve ćelije kože. Blato takođe sadrži veliki broj minerala koji neguju kožu, a osećaj na licu je svežina, čistoća i polet.

Dobrobit za zdravlje

Bogat vitaminima, mineralima i antioksidantima, shea buter štiti kožu od slobodnih radikala, oštećanja koje uzrokuje sunce i zagađenje. Shea buter se širom sveta koristi kao sredstvo za lečenje nepravilnosti na koži i manjih povreda – kao što su manje opekotine, ujedi insekta i osipi.

Ako želite zanosne pramenove, shea buter umiruje suvu kožu glave koja svrbi, i pomaže da se predupredi pojava peruti dok hidrira kožu od vrha do dna.

Probali ste? Volite?

#My7thHeaven

Shea Buter Tretmani

White Chocolate MasqueCreamy CoconutSmooth Heels