Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
29 март 2016 • Rachel Havard

Lenčarenje nedeljom

Ne kaže se za džaba „lenčarim nedeljom“. Nedelja je savršen dan za opuštanje i ugađanje sebi, pa je odlično doba da se častite kraljevskim tretmanom da biste lakše uplovile u ponedeljak. Ako vas možda grize savest zbog lenčarenja, setite se da radite tokom cele nedelje! Dakle, zaslužujete bar jedan dan za opuštanje. Evo nekoliko ideja kako sebi da ugodite nedeljom.

 1. Meditirajte

  Meditacija je dobra za vaš duh. Smiruje um, pomaže da se usresrede misli i popravi intuicija.

 2. Maska za lice

  Nijedno lenčarenje nedeljom nije potpuno bez maske za lice. Leškarenje sa maskom za lice predstavlja ultimativno opuštanje. Blato maske, maske sa glinom, peel-off maske, maske protiv starenja kože – ima ih koliko se samo poželeti može.

 3. Branč sa prijateljicama

  Sećete li se koliko se Keri zabavlja sa prijateljicama tokom branča u seriji Seks i grad? To je sjajna prilika da „pretresete“ događaje iz prethodne nedelje, popričate sa devojkama, i uživate u nekoliko dugih sati opuštanja, ćaskanja i tračarenja.

 4. Preterajte sa serijama

  Zalepite se za ekran i gledajte svoju omiljenu seriju. Izvalite se na sofu i ne radite apsolutno ništa drugo.

 5. Idite na čas joge

  Paradoks joge leži u tome što je i vežba i oopuštanje. Čak i da ne smatrate sebe jogijem, probajte čas za početnike i utonite u blaženstvo.

 6. Čitajte knjigu

  Teško je pronaći vreme da se pročita dobra knjiga. Toliko je poslova da se obavi, ljudi da se o njima brine, računa da se plati i sitnih problema da se reši. Zato nedeljom uživajte u dobrim knjigama. Provedite sat, dva ili tri uživajući u listanju strana!