Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
21 децембар 2016 •

Maska za lice i blistav ten u novogodišnjoj noći

Decembar je uveliko stigao, i prirpeme za novogodišnju noć su u punom jeku. Možda ste već izabrali haljinu, ali izbor za negu kože je podjednako bitan. Nije reč samo o tome da sebe razmazite na par minuta, već da pružite sebi potupno uživanje bilo u kratkim tretmanima ili dugačkim sesijama opušanja uz masksu za lice koji će učiniti da vaša koža blista. Bilo da ste u žurbi ili da se lagano pripremate, mi imamo proizvode koji odgovaraju svakom tipu kože, i svakom načinu života. Pogledajte šta predlažemo, ili uradite kviz i kroz tri koraka saznajte koje su sve mogućnosti pred vama!

‘Bilo da ste u žurbi ili da se lagano pripremate, mi imamo proizvode koji odgovaraju svakom tipu kože, i svakom načinu života.’

Otkrijte koji od proizvoda odgovara vama i vašem tempu života, bilo da birate instant ulepšavanje, masku za sve tipove kože, ili kompletnu negu celog tela.

‘energija i osveženje za kožu lica.’

Maska za lice – Suva koža

Pravo je vreme da koža uživa! Ukoliko vam vreme dozvoljava da se temeljno opustite pred praznične žurke – zašto da rutinu nege ne podignete na viši nivo i ne nanesete masku za lice? Asortiman je toliko širok (mud, peel-off, exfoliating, self-heating masks) i za svaki tip kože – masnu, suvu ili normalnu. Pogledajte šta predlažemo …

Suva koža – Koži je potrebna nega hidriranjem da bi zadržala vlažnost i mekoću.

Maska za lice za suvu kožu1. Creamy Coconut – Bogata blato maska za hidrataciju lica sadrži tropski kokos, mleveni, i Shea orase koji dubinski hidriraju. Nanesite i ostavite na licu 10-15 minuta pre ispiranja.

2. Red Hot Earth Sauna Masque – Opuštajuća samozagrevajuća maska za lice nežno zagreva čim se nanese na vlažnu kožu da bi otvorila pore i uklonila nečistoće. Glicerin biljnog porekla pomaže da se koži nadoknadi vlažnost na suvim mestima. Nanesite i ostavite da deluje 15 minuta pre ispiranja.

3. Strawberry Souffle – Još jedna u nizu hidrirajućih blato maski koja neguje i omekšava kožu. (Dostupna u dm drogerie markt, Hiper)

‘glicerin biljnog porekla pomaže da se koži nadoknadi vlažnost’

Maska za lice – masna koža

Masna koža – T-zona i brada su mesta na licu koja često sjana. Dubinsko čišćenje blato ili peel-off pomaže da se smanji preterano lučenje masnoće.

oily-skin1. Dead Sea Mud Pac – Blato maska koja se intenzivno suši sa i sadrži Soli Mrtvog mora, Morske trave i umirujuću lavandu. Tretman koji treba ponavljati nedeljno da bi se uklonio višak masnoće i pore temeljno očistile. U tubi od 175g za višestruku upotrebu dostupna u Hiper Online i Health & Beauty.

2. Charcoal Masque – Bogata blato maska koja ujedno vrši piling, podstiče detoksikaciju pora i uklanjanje mrtvih ćelija kože ciljajući nečistoće. Nedavno je osvojila Pure Beauty Award za najbolji novi proizvod za negu kože – Probajte je danas, dostupna u Hiper Online i Pure Cosmetics.

3. Fruit Smoothie Masque – Za svežiji ten, krcata blagodetima breskve, manga i maline. Nanesite jednom nedeljno i opustite se 10-15 minuta.

‘Uklanja višak masnoće i temeljno čisti pore.’

Maska za lice – koža sklona nepravilnostima

Koža sklona nepravilnostima – Nečistoće često izbiju na površinu, i najčešće se javljaju na delovima kože koji su podložniji uticaju hormona – bradi i t-zoni. Blato maska za dubinsko čišćenje kože sa antibakterijskim svojstvima (npr. Čajno drvo) je preporučena za tretiranje bubuljica, a maska sa Aloe Verom za smirenje crvenila na koži.

blemish-skin

1.Blemish Mud – Cilja nečistoće zahvaljujući umirujućoj mešavini Aloe Vera, noćurka i anti-bakterijskog divljeg lešnika. Kada se nanese jednom nedeljno, ovaj tretman se bori protiv nepravilnosti, za čist i blistav ten. (Dostupna u dostupna u Hiper Online i Health & Beauty)

2. Tea Tree Face spa – Za brzo i priručno maskiranje – čajno drvo i mrvljeni pepermint uklanjaju bakerije i čiste pore!

‘protiv nepravilnosti, za čist i blistav ten.’