Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
25 јануара 2017 •

Multi-masking, adekvatna nega za svaki deo lica

Sa prazničnom sezonom iza leđa, sa donetim, prekršenim ili još uvek aktuelnim odlukama, možemo se fokusirati na nešto što će biti dominantan trend za negu lepote u 2017. godini – multi-masking. Multi-masking podrazumeva tretiranje različitih delova kože lica maskom za lice namenjenoj adekvatnom tipu kože. Tako hidrirajuća blato maska pruža vlažnost koži, a delovi lica sa masnom kožom koja je skolona nepravilnostima biće tretirani blato maskom za dubinsko čišćenje. Na taj način svaki deo lica i svaki tip kože na njemu dobijaju negu koja im je potrebna. Genijalan metod!

Pratite uputstva, pronađite adekvatno rešenje za svoje lice i postanite multi-masking profesionalac u 2017!

T-Zona – Čelo i nos – dubinsko čišćenje pora i matiranje

U ovom području koža je sklonija preteranom sakupljanju masnoće, tu se sakuplju mrtve ćelije i stvaraju se mitiseri na nosu i oko nosa. Naše Dead Sea Mud Pac i Tea Tree Peel Off maske za lice pomažu da se pore dubinski očiste, revitalizuju i matiraju kožu.

multi-masking t-zona

multi-masking t zona

Obrazi – Hidrirajuće blato maske – hidriraju i omekšavaju

Odlično rešenje za delove lica na kojima je koža suva – doneće koži vlažnost koja joj je potrebna i osvežiti ten. Naša blato maska Creamy Coconut miriše na tropski povetarac i čini čuda za kožu kojoj nedostaje hidratacija.

multi-masking hidriranje koze

Brada – Čišćenje i piling

Deo lica na kom se najčešće javljaju hormonske bubuljice i gde je tekstura kože nejednaka. Zato našom Black Seaweed Peel Off maskom za lice uklonite mrtve ćelije kože, Cucumber Peel Off maskom za lice osvežite kožu. Tekstura kože će se ujednačiti, a kože će biti čistija.

multi-masking piling

Multi-masking peel-off maska

Dakle, ako planirate da multi-masking uvrstite u svoju nedeljnu rutinu za negu kože, sve prethodno nabrojane proizvode možete da pronađete u Hiper Drogeriji.

Ako probate multi-masking, pokažite nam kako vi to radite. Napravite selfi, korisite heš #My7thHeaven i možda vidite svoju sliku u našoj ‘Show us Yours’ galeriji!