Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
19 јуна 2017 • Rachel Havard

Nega kože na odmoru

Topli letnji dani su konačno stigli, a zajedno sa njima stižu odmori i letovanja! Jupi! Kako se pripemamo za toplije predele, način nege kože se polako menja, jer se menjaju i potrebe naše kože. Bilo da koža traži temeljno hidriranje nakon iscrpljujućeg leta, osveženje ili smirivanje nakog dana na suncu, ili pak uklanjanje viška masnoće i smanjenje pora maskama za lice sa glinom. Nastavite da čitate i otkrijte top savete za negu kože pre i tokom odmora.

Kada je nega kože u pitanju, naše 7th Heaven maske za lice u kesici pogodne za putovanja su vaš najbolji prijatelj!

nega kože

Ovo je prilično čest scenario: dok pakujemo kozmetičke preparate za letovanje često se zanesemo, pa počinje rvanje sa poklopcem nesesera i masom koja se u njemu nalazi. E, pa više ne mora tako! Spakujte samo osnovne stvari za održavanje higijene – gel za tuširanje, šampon, losion za sunčanje, pastu za zube a nega kože je pokrivena našim 7th Heaven maskama u kesici vašim novim najboljim prijateljima!

nega kože

Nega kože i u avionu

Ako putujete negde daleko, pa čak šest ili više sati provodite u avionu (kao i u automobilu i autobusu), koža postaje suva zbog delovanja klima uređaja. Pred kraj putovanja možda ćete poželeti da se razbudite i osvežite kožu.

Provedite odmor bez šminke, neka vaša koža diše… Kada poželite da hidrirate kožu samo otvorite Tea Tree Sheet Masque (dostupna u Hiper Online drogeriji) ili Aloe Vera Face Spa koji ste ponele u svom ručnom prtljagu. Zavalite se, opustite se i pokušajte da ne uplašite osobu na sedištu pored vas.

Nakon dana na suncu

Stigli ste na odredište, sunce sija, osećate se fantastično. Međutim, nemojte zaboraviti koliko je važno da hidrirate kožu dok leškarite pored bazena (dok pravite pauzu u ispijanju koktela, naravno!) i da zaštitite kožu adekvatnim SPF.

Međutim, ako vam je koža suva i dehidrirana, preporučujemo da nanesete Creamy Coconut masku – hidrirajuću blato masku sa osvežavajućom vodom kokosa i Shea orasima.

divno je mirisala ali mi je takođe nakon 10 minuta kožu hidrirala i učinila super glatkom. Ovaj proizvod je odličan za ljude sa suvom ili zrelom kožom kojima je potrebna dodatna hidratacija i osveženje. Obožavam ovu masku. – www.creepersandcupcakes.com

Kažite zbogom višku masnoće

Sunčanje tokom dana može da poveća pore, a koža postaje prezasićena od sredstava za zaštitu koja se nanose tokom dana. Sledeće posebno preporučujemo devojkama sa masnom kožom, a to je naš asotiman Peel Off maski koji pomaže da se ukloni višak masnoće, da se očiste pore i uklone mrtve ćelije. Probajte našu Cucumeber Peel-off masku sa krastavcem i uljem limente koja čisti, uklanja masnoće i zapljuskuje kožu talasom svežine.

Ne zaboravite stopala!

Glatke pete su obavezne tokom letovanja. Posebno ako želite da ogolite stopala u novim sandalama. Sunce, pesak i hlor tokom dana mogu da isuše kožu, a tako pete postaju grube. Zato dodajte Smooth Heels balzam za pete u svoj neseser za putovanje. U kesici sa dvostrukim pakovanjem dubinski će hidrirati i negovati vaša stopala.

ova sa uljem badema je bila posebno hidrantna. Stopala su mi bila neuporedivo mekša i nežnija. Imala sam suvi žulj na nozi koji je nestao zahvaljujući ovom maskama. – www.hannahheartss.co.uk