Choose your country:

Vreme je za masku!

Mini Timer
Pratite koliko ste dugo online

Zabavi se!

Najnoviji lifestyle blogovi i više od toga!
6 фебруар 2017 •

Savršen Dan zaljubljenih kod kuće

Izbegnite nepotrebnu gužvu koja obično prati Dan zaljubljenih i organizujte sebi savršeno veče kod kuće. Pregršt je opcija na raspolaganju da to bude veče za pamćenje. Ne mora sve da bude ekstravagantno i skupo, da bi bilo prijatno. Ponekad je dovoljno nekoliko jednostavnih trikova da veče kod kuće bude aposolutno blistavo. Dakle, devojke i momci, ako tražite inspiraciju kako ovo da postignete obratite pažnju na sledeće pasuse.

Napravite sopstveni 7th Heaven paketić za uživanje

Ukoliko imate partnera koji brine o svojoj koži, slobodno budite kreativni i napravite sopstveni paketić za negu i uživanje sastavljen od 7th Heaven proizvoda. Pred vama je ogroman izbor, pa svratite u najbliži dm drogerie markt ili, ako više volite kupovinu online, tu je Hiper online drogerija. Za dubinsko čišćenje preporučujemo Chocolate Mud Masque, a za hidriranje suve kože u zimskom periodu računajte na Strawberry Souffle masku za lice. Pride, peškirić, traka za kosu, mirisna sveća ili omiljena knjiga biće savršen dodatak paketiću za negu.

maske za lice za uživanje

Photo by (@vanishaxn) – Na fotografiji Fruit Smoothie Masque, Strawberry Souffle, Black Seaweed Peel Off.

Filmsko veče za uživanje

Zašto da se doterujete za izlazak, kada možete da se ušuškate u omiljeno ćebe i gledate film. Jeste, izabrati film može biti problematično, al unesite u jednačinu neku finu klopu, i zajednički tretman koji opušta, i dobićete pobedničku kombinaciju. Možete probati neku od naših spa maski koje će vas toliko opusiti da će vam biti svejedno da li ste popustili partneru pri izboru filma.

Napravite saunu u kući

Zašto ne napraviti saunu u kući za vašu značajnu osobu? Pripremite svojoj voljenoj osobi toplu kupku u koju ćete dodati balončiće ili eterična ulja. Upalite sveće i kreirajte ambijent za opuštanje. Ne zaboravite umirujuću muziku za meditaciju. Nećete pogrešiti ako nanesete neku od 7th Heaven maski – pola sebi na lice, pola partneru. Naravno, ne zaboravite masazu stopala za krajnje opuštanje.balzam za negu stopala

Ne poručujte hranu, napravite brz i zdrav obrok sami

Lako možete izbeći gužvu u restoranima i častiti svoju voljenu osobu zdravim, vegetarijanskim obrokom spremljenim kod kuće. Na Pinterestu možete pronaći veliki broj zanimljivih recepata, a slično je sa jednostavnim a preukusnim receptima na BBC Goodfood. Postavite sto, upalite sveće (spremite poneku jagodu prelivenu čokoladom za dezert) i uživajte!

Valentines_VegMeal